Robot curatare geamuri Hobot-268, Curățare umedă și uscată, Telecomandă

ÎN STOC

Pentru un suport de calitate și service, cumpărați produsele HOBOT doar de la comercianții autorizați în România.

Hobot 268 - curățare revolutionară fără efort pentru diferite suprafețe din sticlă: ferestre, vitrine, oglinzi, usi din sticla, cabine de duș, gresie cu rosturi mici doar prin apasarea unui singur buton. Suprafețele vor fi curatate și lustuite foarte ușor.

HOBOT-268 este un robot în formă de pătrat de curățare al ferestrelor, cu un motor de aspirație interior care utilizează aspirația pentru a se lipi pe suprafețele din sticlă. Dispozitivul are, de asemenea, două curele de distribuție, care pot traversa liber suprafețele ferestrelor și chiar pereții. Laveta este ușor de înlocuit, iar materialul din microfibră este utilizat pentru a obține o curățare superioară a sticlei.

Hobot-268 curata suprafata in doua etape, mai intai orizontal, apoi vertical, lasand astfel intreaga zona perfect curata.Adaptare la suprafață de curățat-în partea de jos a robotului sunt plasate tampoane pneumatice care se ajustează în mod automat și se adaptează suprafaței de curățat. 
Hobot 268 prevede două tipuri de lavete de curățat: una albastră pentru curățare uscată și una galbenă pentru curățare umedă și lustruire.

Un UPS încorporat (Sistem de alimentare neîntreruptă), care poate împiedica robotul să cadă de pe fereastră chiar și atunci când alimentarea este oprită.
Prezența a doi senzori avansați pentru îmbunătățirea performanțelor de curățare ale HOBOT-268 și sporirea securității în timp ce funcționează pe ferestre cu sau fără rame. Senzorul de presiune monitorizează scurgerile de aer și senzorul laser detectează marginea ferestrelor.
HOBOT-268 are AI-Techonology 3.0 care poate calcula căile, poate detecta automat marginile ferestrelor și poate curăța automat ferestrele întregi. Dispune de asemenea de un mod de funcționare manuală.

Robotul este potrivit atât pentru casă, cât și pentru restaurante, cafenele, vitrine magazine și altele.

Robotul este controlat prin telecomandă.

Dimensiuni

240mm x 240mm x 100mm (LWH

Greutate

1.2Kg

Dimensiuni cutie

340mm x 255mm x 125mm (LWH)

Greutate cu cutie

2.35Kg

 

Voltaj

100~240VAC, 50Hz~60Hz

Adaptor

Minimum 24V/3.0A

Putere

72W

Baterie

Li-Po, 4x3.7 V

Timp UPS

20 minute

Viteză de curățare

2.4 min/ m2 

(curăță suprafața de două ori)

Zgomot

64dB

Conținutul pachetului:

- robot
- 3 lavete microfibă curatare uscată

- 3 lavete microfibă curatare umedă

- cablu prelungitor 4 m

- adaptor

- frânghie de siguranță

- telecomandă

- manual în limba română

Garanție: 2 ani

Garanție baterie: 6 luni

Fabricat în Taiwan.

1 175,63 Lei
1 399,00 Lei TVA inclus
Comparare
La favorite
Recomand
Printează
Întrebare despre produs