Set Best Value-Purificaor aer Oberon 110, Aspirator robot Amigo si aspirator geamuri Luna 200

ÎN STOC

OBERON 110

Simțiți puritatea din aer! Cu un design elegant și compact,cu o filtrare în 4 etape( filtru combinat 3 straturi și ionizator), acest purificator de aer vă oferă o eficiență ridicată și circulație a aerului proaspăt! În plus, are o funcționare liniștită și plăcută, aproape tăcut! 

Sistem de purificare în patru etape (filtru combinat 3in1 + ionizator):

- Filtru de cataliză rece - Cataliza rece poate fi utilizată pentru a trata
formaldehidă, amoniac, benzen, TVOC, sulfat de hidrogen și alte gaze nocive
care sunt emanate de mobilier, afișe, tapet, perdele, covoare și multe altele.

Filtru de carbon activat cu celule - Acest filtru conține aditivi foarte activi. Există posibilitatea unei bune absorbții și reținere a particulelor de praf.

Filtru HEPA de înaltă performanță - Precizia acestui filtru este redusă la 0,01 microni și poate capta și reține particule mai mari de 0,01 microni cu o eficiență de 99% sau mai mare. Praf, bacterii, mucegai, virusuri, alergeni etc. particulele mici nu pot trece prin filtrul HEPA.

- Eliberarea ionilor negativi - 5 mil. particule / cm³ - Ionizatorul eliberează o cantitate mare de anioni în aer, încărcându-l cu celule de hidrogen negative.

LUNA 200

Aspirator curățare geamuri LUNA 200 vă permite să aveți ferestre curate de calitate, suprafețe din sticlă, oglinzi, gresie fără urme de apă. Designul ergonomic, curbat oferă o curățare ușoară și completă. Cu LUNA-200 se poate obține rezultate profesionale fără efort în trei pași simpli - pulverizați suprafața cu un detergent adecvat, frecați folosind laveta mop inclusă și apoi cu ajutorul vaccumului puternic aspirați apa murdară. Un pulverizator 300 ml este inclus în kit cu un dozator pentru distribuirea detergentului.

1 266,39 Lei
1 507,00 Lei TVA inclus
Comparare
La favorite
Recomand
Printează
Întrebare despre produs