Blog

Robot aspirator mop - Hobot legee 669
25
Jan.

Mod convenabil și de înaltă tehnologie pentru curățarea zilnică și de calitate a casei sau a biroului. Hobot Legee 669 este un aspirator robot care are grijă de curățenia pardoselii pentru a fi destul de curat în orice moment al zilei.

Există multe tipuri de aspiratoare robotizate pe piață, dar pentru 2019. Hobot Legee 669 este printre puținele care au funcția de mop încorporată. Combinația dintre un aspirator și un mop într-un singur robot îți schimbă complet viața de zi cu zi!

Robot aspirator mop - Hobot Legee 688
25
Jan.

Robot aspirator mop pentru curățare umedă și uscată 4 în 1.
Soluție pentru curățarea zilnică a încăperilor mici și mari. Aparat universal de uz casnic cu care veți facilita viața de zi cu zi deja ocupată.

Faptul este, că odată cu avansarea roboticii și inteligenței artificiale (AI), începem să ne prețuim mai mult timpul. Acest lucru ne face să profităm de noile tehnologii de pe piață.

Robot aspirator mop - Hobot legge 668
25
Jan.

Aspiratorul robot Hobot Legee 668 este un robot excelent pentru curățarea zilnică a suprafețelor dure!

Dacă sunteți prea ocupat în viața de zi cu zi cu sarcini mai importante, cum ar fi munca, îngrijirea copiilor, cumpărăturile, plata facturilor și multe altele și aveți nevoie de un ajutor bun care să vă fie alături doar prin apăsarea unui buton.

Hobot - Focusat pe dezvoltarea roboților moderni de acasă.
25
Jan.

HOBOT Technology Inc. se numără printre companiile de top în domeniul inovației, bazându-se pe conceptul său modern pentru construirea de noi tehnologii.