NEW

Purificator aer pentru automobil Oberon 08, Filtrare 3 trepte

ÎN STOC

Purificatorul auto Oberon 08 este ideal pentru autovehicule și spații mici, ajutând la reținerea microparticulelor de tip PM 2.5 (mai mici de 2.5 microni) și prevenind astfel apariția diferitelor probleme de sănătate și a alergiilor respiratorii produse de acestea.


Oberon 08 cu ajutorul celor 3 filtre (bumbac antibacterian, cataliză la rece, carbon activ) combate eficient noxele provenite din gazele de eșapament, substanțele nocive ale fumului de țigară, praful, dar și mirosurile neplăcute, datorită filtrului de carbon activ.

Extrem de puține autovehicule au filtre foarte eficiente de reținere microparticulelor. Pur și simplu conectați purificatorul de aer la bricheta autovehiculului, îl porniți și astfel veți respira aer curat, purificat.

Purificatorul de aer auto este ușor de utilizat, se alimentează prin USB de la bricheta mașinii, cu ajutorul cablului inclus. Mai mult, dispozitivul este prevăzut cu o ieșire, mufă USB, de la care se pot încărca alte dispozitive (de exemplu: telefoane mobile, tablete, baterii externe etc.).

Un singur buton! Atingi ușor butonul ON/OFF și purificatorul de aer auto începe să lucreze eficient, mai ales în zonele în care aerul este extrem de poluat. 

Dimensiuni: 75 * 75 * 165mm

Greutate: 210g

Alimentare: DC5V

Putere: ≤3W

Nivel de zgomot: ≤50dB

Suprafata de lucru : 3-5 m²

Culoare: grafit

3 filtre (bumbac antibacterian, cataliză la rece, carbon activ)

LED cu lumină colorată, care se schimbă

Un grad constant de filtrare a aerului

Ambalat în cutie potrivită pentru cadou

Înscris brand Attractive

Recomandare schimbare filtru: 6 luni

Garanție: 2 ani

Fabricat în China pentru Dedal Company Ltd.

149.00 Lei
Comparison
To Favourites
Recommend
Print
Question about the product