• Acasă
  • Politica de confidențialitate

Politica de confidențialitate

POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE

CONFIDENȚIALITATEA ȘI UTILIZAREA DATELOR PERSONALE

Citiți cu atenție acest document înainte de a utiliza serviciile noastre. Acesta prezintă modul în care colectăm, folosim, stocăm, dezvăluim și ștergem datele. Acordarea consimțământului unor termeni și condiții parte integrantă din care este aceasta „Politica de confidențialitate și utilizarea datelor cu caracter personal“ se consideră consimțământul dvs. de a vă furniza datele, care urmează să fie prelucrate în acest fel de document. Datele dumneavoastră se prelucrează în deplină concordanță cu Regulamentul (UE) 2016/679 ("Regulamentul general privind protecția datelor" sau "GDPR"), precum și cu orice altă legislație aplicabilă pe teritoriul Romaniei.

Conform cerinţelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicaţiilor electronice, site-ul nostru administrat de Dedal Company Ltd., are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizezi despre tine, un membru al familiei tale ori o alta persoana. Scopul colectarii datelor este utilizarea lor in vederea facturarii produselor comandate.

  1. Cine suntem noi?

Administratorul principal al datelor cu caracter personal în scopul serviciilor noastre este Dedal Company Ltd., cu sediul în Bulgaria, Plovdiv, Str.Șoseaua Brezovsko, Nr.145, care oferă serviciile sale, în condițiile generale postate pe acest site.

Ne puteți contacta la telefon +40371786407, +359700 166 96, +35932 966 788, e-mail:. dostavka@dedalbg.com sau de a folosi formularul din contacte, postat pe acest site.

  1. De ce procesăm informațiile dvs. personale?

Stocăm și folosim datele:

Pentru a vă asigura accesul în calitate de utilizatori și a furniza servicii prin magazinul nostru online.

Noi procesăm informațiile personale pentru a ne îndeplini obligațiile de parte contractantă pentru vânzarea de bunuri sau servicii. Putem să le folosim periodic pentru a trimite mesaje (SMS sau email) importante cum ar fi notificările pentru comenzi și altele.

În cazul în care ați fost de acord cu termenii și condițțile noastre, procesăm datele dvs. pentru a vă informa despre promoții și știri actualizate. Odată solicitat, consimțământul poate fi retras în orice moment.

În cazul în care ați fost de acord să participați la anumite evenimente (promoții, tombole, jocuri, etc.), procesăm datele pe care ni le furnizați pentru a gestiona aceste activități.

Pentru a vă îmbunătăți serviciile și pentru a ne asigura de cumpărături și pentru a vă familiariza cu produsele pe care le oferim.

Pentru a face sugestii și recomandări pentru serviciile noastre, care vă pot interesa.

Atunci când suntem obligați să respectăm o cerință legală sau de reglementare.

  1. Ce informații colectăm de la dvs.?

3.1. Informații de înregistrare și alte informații despre profilul utilizatorului

Când vă înscrieți pentru a utiliza serviciile noastre, colectăm următoarele informații pentru dvs.:

Numele tău și numele, numărul de telefon, adresa de e-mail, adresa și / sau date despre companie, în cazul în care titularul înregistrării este o persoană juridică

Dacă vă înregistrați prin contul dvs. Google sau Facebook - numele, prenumele, adresa de e-mail sau alte informații, care sunt vizibile în profilul dvs. ,, în funcție de permisele furnizate de dvs.

3.2. Informații în urma comenzii făcute de utilizator

Prin cumpărare a unui produs din magazinul online www.dedal-robot.ro, putem colecta diferite tipuri de informații, incluzând numele, adresa poștală, numărul de telefon, e-mail sau altele.

Atunci când achiziționați produs în rate, trebuie să furnizați datele dvs. personale pentru aprobare și primirea ulterioară a creditului. Aceste date sunt stocate și utilizate numai în scopul procesării cererii dvs., contactând dvs. și administrarea tehnică aferentă.

În cazurile în care trebuie emise anumite documente, cum ar fi o factură, pot fi necesare date suplimentare, în conformitate cu cerințele de reglementare.

În cazul în care livrarea de bunuri comandate sunt transportate prin curier sau orice altă companie de transport, noi oferim informațiile de contact numai cele necesare pentru livrare.

 

Pentru plata prin E-Pay, Easypay, PayPal, carduri de credit / debit sau plăți de credit / de leasing, furnizăm datele pe care le-ați completat instituției care le procesează pentru plata solicitată de dvs.

În unele cazuri, în scopul îndeplinirii obligațiilor noastre sub contract cu clientul sau pe cele legale, este necesar sau obligat să facă furnizatedate cu caracter personal către partenerii noștri (de ex. Transport, servicii, companii de instalare, instituții financiare, asigurători și etc.) sau autorităților competente.

Stocăm un istoric al comenzilor făcute de fiecare cont înregistrat pe site.

 

3.3. Informațiile pe care le colectăm în mod automat când utilizați Serviciile noastre

Colectăm și folosim informațiile personale pentru a înțelege nevoile și interesele dvs. și pentru a vă servi mai bine. În plus față de informațiile pe care ni le oferă, de asemenea, putem colecta informații în timpul vizitei dvs. pe site-ul nostru cu instrumente pentru a colecta informații în mod automat, inclusiv cookie-uri, link-uri, pagini și alte instrumente utilizate în mod obișnuit pentru culegerea de informații. Informațiile pe care le colectăm pentru a înțelege nevoile și interesele dvs. ne ajută să facem vizita dvs. consecventă și personalizată.

Când accesați magazinul nostru online sau utilizați serviciile noastre, putem să colectăm automat următoarele informații de la dvs.:

Informații despre dispozitiv - sistem de operare, versiune, identificatori unici, tipul și versiunea browserului dvs.

Informații despre locație

Date utilizator - date tehnice, cum ar fi adresa IP, data înregistrării, data ultimei modificări a parolei, ultima dată de conectare reușită

Datele generate de către utilizatori, atunci când navighează pe web, informații despre acțiunile dvs., cum ar fi site-urile pe care le accesați pentru a descoperi site-ul nostru, data și ora fiecărei vizite, căutările pe care le-ați făcut, anunțurile banner pentru care faceți clic și felul în care vizitați conținutul magazinului nostru online

3.4. Noi nu colectem date cu caracter personal care dezvăluie originea rasială sau etnică, convingerile politice, religioase sau filozofice, apartenența la partide sau organizații politice, asociații cu scopuri, uniuni politice sau comerciale filozofice religioase și altele. Serviciile noastre nu sunt destinate copiilor sub 18 ani și nu colectează cu bună știință date cu caracter personal cu privire la persoanele cu vârsta sub 18 ani.

3.5 Vom păstra informațiile dumneavoastră personale numai atâta timp cât este necesar pentru a îndeplini scopurile pentru care sunt colectate, inclusiv în vederea respectării cerințelor de raportare legale, contabile sau cerințe de raportare.

Regulamentul general privind protecția datelor vă recunoaște o serie drepturi în legătură cu datele dvs. cu caracter personal. Puteți solicita accesul la datele dvs., corectarea oricăror greșeli din fișierele noastre și/sau vă puteți opune la prelucrarea datelor dvs. cu caracter personal. După caz, puteți beneficia și de dreptul de a solicita ștergerea datelor dvs. cu caracter personal, dreptul la restricționarea prelucrării datelor dvs. și dreptul la portabilitatea datelor.

Cookie-uri și tehnologii similare

Utilizăm "module cookie" pentru a urmări comportamentul utilizatorilor, pentru a păstra selecția preferințelor și pentru a vă oferi anunțuri relevante. Fișierele cookie sunt fișiere text mici cu informații stocate în browserul dvs. de internet sau hard disk atunci când vizitați site-ul. Cookie-urile pot fi utilizate pentru a colecta data și ora vizitelor de pe site, istoricul navigării pe Internet, preferințele dvs. și numele dvs. de utilizator. Ele ne permit să îmbunătățim site-ul astfel încât să conțină cele mai utile informații pentru dvs. Este posibil să se utilizeze orice terțe părți autorizate care introduc cookie-uri pe site-ul nostru pentru a oferi servicii. Puteți seta browser-ul să refuze toate sau unele „cookies“ pentru a vă avertiza atunci când vizitați site-uri web vă întreb sau să aibă acces la cookie-uri, puteți seta browserul astfel încât să nu salveze cookies sau să ștergeți cookie-urile salvate anterior. Dacă doriți să vă folosiți de aceste funcții, ar trebui să utilizați setările browserului dvs. de internet.

Nu suntem responsabili dacă browserul dvs. de Internet nu acceptă controlul de utilizare, eșuarea de a stoca sau șterge cookie-urile salvate. Rețineți că dacă dezactivați modulele cookie, unele dintre serviciile noastre pot deveni inaccesibile sau pot să nu funcționeze corect.

Site-ul nostru utilizează următoarele categorii de module cookie:

Cookie-uri permanente - aceste module cookie sunt stocate în browser-ul dispozitivului dvs. și sunt utilizate atunci când vizitați magazinul nostru online. Aceste cookie-uri servesc pentru a stoca setările și preferințele utilizatorilor pentru a-și îmbunătăți vizitele ulterioare.

Cookie-uri pentru sesiuni - acestea sunt cookie-uri temporare stocate în arhiva cookie-ului browserului dvs. până când părăsesc site-ul nostru. Informațiile pe care le primim cu ajutorul acestor cookie-uri ne ajută să analizăm traficul web.

Cookie-uri pentru anunțuri - aceste cookie-uri asigură că anunțurile personalizate sunt difuzate și ajută la măsurarea performanței campaniei publicitare analizând interacțiunea cu anunțurile dvs.

Cookie-urile reprezintă punctul central al funcționării eficiente a Internetului, ajutând la generarea unei experiențe de navigare prietenoase și adaptată preferințelor și intereselor fiecărui utilizator. Refuzarea sau dezactivarea cookie-urilor poate face unele site-uri imposibil de folosit. Refuzarea sau dezactivarea cookie-urilor nu înseamnă că nu veți mai primi publicitate online – ci doar că aceasta nu va mai putea ține cont de preferințele și interesele dvs. evidențiate prin comportamentul de navigare.

  1. Aveți dreptul la informații gratuite cu privire la datele pe care le-ați stocat, precum și la dreptul de a corecta sau șterge ("dreptul de a fi uitat") aceste date. Puteți verifica corectitudinea și actualitatea informațiilor dvs. personale și le puteți corecta conectându-vă la contul dvs.

Toate acțiunile descrise mai sus se pot face prin intermediul contului dvs. sau printr-o cerere scrisă. Pentru a evita abuzurile, acțiunileconținutul de mai sus vor fi luate în considerare numai în cazul în care acestea sunt trimise prin e-mailul folosit pentru a înregistra contul, așa cum ne rezervăm dreptul de a solicita informații suplimentare pentru a stabili identitatea solicitantului și persoanei vizată care se referă .

Dacă aveți întrebări suplimentare cu privire la prelucrarea informațiilor dvs. personale, vă rugăm să ne contactați.

 

Compară produse
Magazinul nostru online foloseşte a.z. "Cookies" Aflaţi mai multe despre Politica noastră de confidenţialitate şi Politica noastră de Cookies
Setări cookie